Turisme Carraixet
Jornada de senderisme pels camins del Carraixet
El futur visor cartogràfic per a mòbil de Turisme Carraixet aportarà major autonomia al visitant
26/11/2018

Aquest matí han tingut lloc les dues rutes de senderisme amb la finalitat de promocionar els camins del Carraixet i com a part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat del Carraixet.

 

Les rutes, que partien de Vinalesa, han combinat espai urbà amb paisatges d'horta, reforçant l'element d'unió entre els diferents municipis i fent visible aquest traçat tan necessari per a desenvolupar l'activitat turística de la zona. En aquesta ocasió, Itinerantur ha preparat un recorregut senzill per a mostrar part del patrimoni natural, material i social de Vinalesa, Alfara del Patriarca, Foios i Bonrepòs i Mirambell. En general, tota la ruta ha girat entorn a l'espai rural de l'horta i la seua fusió amb la indústria que ha anat sorgint al seu voltant i que ha configurat el paisatge que tenim hui dia.

 

Actualment i contemplat dins del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat del Carraixet, s'està desenvolupant un visor cartogràfic per a mòbil i web que permetrà als visitants seguir la ruta i accedir a informació interessant sobre el patrimoni, el paisatge i la vida local de manera totalment autònoma.

 

Per les tecnologies mòbils passa el futur del turisme i suposa una innovació per part de la Mancomunitat del Carraixet; una eina de difusió a l'abast de tots que facilitarà la proposta de desenvolupament del Pla.

  • Jornada Camins1
  • Jornada Camins2
  • Jornada Camins3
  • Jornada Camins4
  • Jornada Camins5
  • Jornada Camins6
  • Jornada Camins7

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31