Turisme Carraixet
La Mancomunitat del Carraixet organitza la I Jornada de Descobriment de l’Horta
Bloggers, guies turístiques i organitzadors d'esdeveniments entre el personal assistent
4/10/2018

La Mancomunitat del Carraixet va organitzar ahir la seua I Jornada de Descobriment de l'Horta, entorn a aquest espai natural i la paella valenciana. Aquesta activitat s'engloba dins de les accions a desenvolupar enguany en el Pla de Dinamització i Governança Turística que concerneix a l'entitat i als municipis adherits a aquest.

 

Aquesta és només una de les accions que la Mancomunitat vol realitzar amb l'objectiu que l'Horta i el Carraixet es convertisquen en escenari turístic de referència. Els assistents a la jornada van ser bloggers, transmissors del missatge a través de xarxes socials, i també receptors turístics, que van poder relatar les seues impressions com a experts en el sector.

 

Toni Montoliu, empresari que posa en valor la cultura valenciana i el producte agroalimentari basat en l'horta, va ser l'amfitrió del dia, acollint a tots els presents en la seua Barraca. Abans d'arribar a ella, Vicente Ruiz, historiador valencià, va conduir al grup per llocs històrics de Meliana com la façana d'algunes cases en mosaic de Nolla o l'ajuntament.

 

En la Barraca de Toni Montoliu, les assistentes i assistents van recol·lectar les verdures del camp que a continuació utilitzarien en el taller de paella. A més, van passejar amb carro i van visitar diverses barraques museu.

 

El personal tècnic de la Mancomunitat encarregat de realitzar aquesta jornada, va coordinar al grup en tot moment i va extraure les oportunes conclusions per a avançar en l'estratègia comarcal de l'Horta. 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30