Turisme Carraixet
Primera reunió de participació de Turisme i patrimoni de l'horta
Primer taller participatiu amb empresaris dels municipis adherits al Pla de Dinamització i Governança Turística en el Centre Cívic d'Alfara del Patriarca
7/11/2018

Aquesta vesprada, a les 20.00 h, tindrà lloc la primera reunió entre agents del sector turístic i representants públics de la Mancomunitat del Carraixet. Aquesta reunió es celebrarà en el Centre Cívic d'Alfara del Patriarca i en ella, empresaris de diversos sectors i representants públics dels municipis adherits al Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat del Carraixet, treballaran conjuntament per a traçar les prioritats i consensuar les accions estratègiques a desenvolupar en els pròxims anys.

 

Aquesta acció forma part de l'estudi de consultoria per a identificar i dinamitzar als agents turístics i serà inclòs com a contingut del Pla de Governança finançat tant per la Mancomunitat del Carraixet, com pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.

 

La primera reunió, que comença l'etapa participativa del pla, pretén establir les bases per a una plataforma comarcal de col·laboració públic-privada estable en el temps. La iniciativa desenvolupa un dels pilars del nou pla de turisme, és a dir, la voluntat de treballar l'estratègia turística i patrimonial de l'àrea amb una pluralitat d'agents que permeta teixir un nou model de governança en el sector.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30