Presidència de la Mancomunitat

Estimats/es veïns i veïnes

 

Aprofite aquestes pàgines per a presentar-me a tots vosaltres com a president de la Mancomunitat del Carraixet. Una entitat amb reconeguda trajectòria on els municipis veuen reflexades les seues inquietuds a través de nombroses iniciatives i propostes.

 

La Mancomunitat del Carraixet pretén ser una entitat on els municipis troben respostes als seus problemes actuals, on els Ajuntaments puguen compartir serveis per a estalviar costos, així com la realització d’activitats i la gestió de serveis tots ells encaminats a l’augment de la qualitat de vida del nostre veïnat. El nostre objectiu és la cooperació entre tots els municipis mitjançant el consens, donar suport als ajuntaments i facilitar serveis i projectes que no serien viables sense pertànyer a la mancomunitat. Treballant tots els pobles junts, plantejant les coses de forma conjunta tindrem més possibilitats de desenvolupament econòmic i social.

 

Reforçar la identitat cultural i que els habitants dels municipis prenguen consciència de pertànyer a una comunitat dinàmica, crear unes sòlides relacions de vida en comú entre els pobles gràcies a la gran quantitat d’elements que donen una important cohesió a la Mancomunitat, construir lligams estrets per a què es produïsca una cooperació entre els municipis per a afrontar junts diversos projectes i buscar solucions als problemes que ens afecten. Per aconseguir tots aquestos propòsits, el primer pas i el repte futur de la Mancomunitat és que tots en creiem i que tots la coneguem. Per això, la nostra aposta decidida per la informació i la comunicació a través de les noves tecnologies.

 

Conscients de la importància de la comunicació i les noves tecnologies en l’actualitat, amb la realització d’aquesta pàgina web, la Mancomunitat del Carraixet obri les seues portes al coneixement del territori que tots formem part, amb la intenció que totes les persones coneguen les possibilitats que ens ofereix, a que en definitiva siguem entre tots els vertaders agents de futur encarregats de donar continuïtat i fer realitat les potencialitats de desenvolupament que presenta la Mancomunitat.

 

Des de la Mancomunitat del Carraixet vos convidem, a conéixer el nostre territori i els nostres serveis i a veure tot allò, que amb el nostre treball diari, fem per satisfer les necessitats que tenen els municipis.