Sol·licitud vacances socials per a majors de la C.V. per a l'any 2020

Dins dels programes d'envelliment actiu que la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dedica a les persones majors, s'inclou el programa de vacances socials. Aquest es posa en marxa anualment amb la finalitat d'oferir la possibilitat de gaudir d'uns dies de vacances en localitats turístiques de la Comunitat Valenciana.

 

En el programa s'inclou un ample ventall d'activitats culturals, recreatives i d'oci que contribueixen a proporcionar clars beneficis físics i psicològics per als/les majors, la qual cosa ajuda a millorar la seua qualitat de vida.

 

Termini de sol·licituds per a l'exercici 2020:

 

- Preemplenades:

Les persones inscrites en l'últim exercici rebran, sobre el mes de maig, sol·licitud preemplenada amb la finalitat de complimentar les dades pertinents, corregir si hi ha qualsevol error, firmar la sol·licitud (cadascú dels que formen part de la mateixa) i presentar-la, per a poder continuar en el programa en l'any 2020, preferentment abans de la data que s'indica (5 de juny de 2019), i sempre abans que finalitze el termini de presentació. 

 

- Noves sol·licituds:

El termini de presentació per a noves sol·licituds de vacances socials per a majors per a l'any 2020 és des del 6 de juny al 5 de juliol de 2019, data en la qual finalitza el termini per a totes les sol·licituds.

 

Les sol·licituds, siguen preemplenades o noves, amb registre d'entrada posterior a aquesta data seran denegades per fora de termini.