Se celebra la II edició del festival Horta Sonora

Els pròxims dissabtes 11 i 18 de maig se celebrarà  la II edició del festival Horta Sonora, creat pel col·lectiu cultural Nitrato de Chile amb la col·laboració de la Mancomunitat del Carraixet, integrada pels municipis d’Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell.

 

Horta Sonora naix amb l’objectiu d’impulsar la creativitat artística, la cultura musical, la tradició i el paisatge de l’horta. Tres bandes i dos grups de dolçaina i tabal interpretaran quatre peces becades i produïdes específicament per al festival; amb l’espai de l’horta com a element d’evocació i interpretació.

 

Enguany el lloc escollit per a dur a terme els concerts serà l’Alqueria del Pi, una factoria rural d’origen aristocràtic -hui en dia arruïnada-, situada entre Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell. En la primera jornada del festival, aquest primer dissabte, les bandes de música es concentraran en la Plaça Sant Ferran de Bonrepòs i Mirambell, a les sis de la vesprada, i  es dirigiran fins a aquesta alqueria on començaran els concerts a les set. El dissabte 18 es durà a terme la mateixa dinàmica, llevat que la concentració es realitzarà en la Plaça del Castell de Vinalesa.