Finalitza l'última de les xarrades en torn a l'alimentació saludable

Aquesta setmana s'ha dut a terme, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Vinalesa, l'última de les tres xarrades que l'àrea mancomunada de Serveis Socials (Vinalesa, Alfara del Patriarca i Bonrepòs i Mirambell) ha organitzat entorn a l'alimentació saludable.

 

En aquest cas, la xarrada portava per títol “Alimentació per a l'èxit escolar” i anava dirigida a pares i mares amb filles i fills en edat escolar. L'objectiu principal de la mateixa va ser descobrir quins aliments potencien el rendiment escolar i quins l'empitjoren.

 

Seguint en la línia d'aconseguir portar a la pràctica una dieta sana, anava encaminada la xarrada “Hàbits saludables a casa”, en la qual es van plantejar els reptes de la nostra societat davant les noves formes d'alimentar-nos; així com es van donar estratègies per a aconseguir millorar els nostres hàbits alimentosos.

 

El tercer taller inclòs en aquestes activitats entorn a l'alimentació, “Conserva la teua memòria en el rebost”, anava dirigit a persones de la tercera edat. En ell es va parlar de com la gestió del menjar pot ajudar a previndre la deterioració mental i la pèrdua de memòria.

 

Just entorn a la ment també s'ha desenvolupat, des de Serveis Socials, un cicle de xarrades per a la prevenció de la Salut Mental, en les quals s'han tractat temes com la depressió i l'ansietat.