La Mancomunitat del Carraixet contracta a tres joves gràcies al programa EMPUJU

La Mancomunitat del Carraixet ha tornat a apostar, un any més, per l’ocupació i la inserció laboral de joves menors de 30 anys sumant-se al programa EMPUJU. Aquest programa de subvencions per a la contractació de persones joves per entitats locals, està cofinançat pel Fons Social Europeu i s’engloba en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

Aquesta subvenció ha permès la contractació d’un tècnic de comunicació, un tècnic de turisme i un tècnic d’administració i gestió, a jornada completa durant un any. Els tres tècnics es van incorporar dilluns passat 16 de juliol i realitzaran labors per a la Mancomunitat fins al 15 de juliol de l’any que ve.

 

Ahir es van reunir en l’ajuntament d’Alfara del Patriarca amb Llorenç Rodat i Mora, president de la Mancomunitat, qui els va donar la benvinguda i els va orientar en les seues funcions.

 

* Més informació en:

- Servef: Servici Valencià d'Ocupació i Formació:

 http://www.servef.gva.es/es/fomentoocupacion/-/asset_publisher/VBASJmYesT8j/content/empuju-2018-programa-de-subvenciones-para-a-la-contratacion-de-personas-jovenes-por-entidades-locales-en-el-marco-del-sistema-nacional-de-garantia-juv