Els mercats municipals de la Mancomunitat del Carraixet informen sobre el contenidor marró

Els mercats municipals de la Mancomunitat del Carraixet informen a la ciutadania sobre la implantació del nou contenidor marró sobre residus orgànics, en els municipis d'Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell.

 

Aquestes accions estan emmarcades en la campanya FEM PROFIT amb les quals es pretén involucrar a tota la població de la Mancomunitat del Carraixet sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

 

En aquest sentit, un equip d'educació ambiental informarà en els mercats  sobre els impactes de l'activitat humana sobre el medi ambient, amb l'objectiu últim de millorar les capacitats per a contribuir a la solució dels problemes.

 

Així, conèixer el “cinqué contenidor” de matèria orgànica i quins residus s'han de depositar en ell; interioritzar el concepte de les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) i sensibilitzar sobre la necessitat d'actuar per a tindre un medi ambient més sostenible, són els objectius principals dels educadors i educadores ambientals.

 

Aquestes accions de mercat van començar amb èxit a Foios el dissabte passat i tindran lloc a Vinalesa, dijous que ve 28 de febrer; a Alfara del Patriarca, el divendres 1 de març; i a Bonrepòs i Mirambell, el dilluns 4 de març. A més, a totes les persones interessades se'ls fa lliurament d'un fullet informatiu de la campanya FEM PROFIT.